Menukaart

Trainingsacteren


Als trainingsacteur ben ik een positief confronterende spiegel in verbaal en non-verbaal gedrag. In een rollenspel bij training, assessment of een coachingstraject.  De deelnemer kan direct ervaren welk effect het eigen gedrag op anderen heeft. Ik geef zuivere feedback met bewuste aandacht voor dat wat goed gaat en waar nog wat te leren valt.  Ik zorg voor een veilige en plezierige leeromgeving.


Diverse instrumenten die ik gebruik:
Roos van Leary                   
LSD                       
4 G´s                       
Insights Discovery (DISC)           
Kernkwadranten
ABC model
IPIE
Meditatie en ontspanningstechnieken   
Dans           
Energizers     

Waarom je voor mij kiest als trainingsacteur:
Ik houd me aan onze afspraken
Ik kom op tijd en ben voorbereid
Ik ben integer en ga vertrouwelijk om met privacygevoelige informatie 
Ik straal rust uit ,stel mensen op hun gemak en gebruik humor.
Ik zet realistische rollen neer en geef zuivere feedback in en uit de rol
Ik volg jou als trainer/coach/docent en ben dienstbaar aan het leerdoel van de deelnemers
Ik heb een groot intuïtief vermogen, werk creatief en spelenderwijs


Bedrijfstheater


Middels bedrijfstheater kunnen knelpunten en problemen die leven op de onderstroom bespreekbaar gemaakt worden op een toegankelijker manier. Bedrijfstheater helpt om de inhoud of theorie te vertalen naar concrete toepassingen. De kracht van humor en herkenning wordt ingezet zodat de gewenste boodschap plezieriger overkomt en beter wordt onthouden door de doelgroep.

Bedrijfstheater wordt op maat van de organisatie gemaakt. De scene´s worden gebaseerd op dagelijkse situaties uit de werkomgeving en volledig afgestemd op de doelstellingen van de opdrachtgever en de doelgroep. Thema’s zoals bijvoorbeeld klantvriendelijkheid, leidinggeven, reorganisatie kunnen in het theaterstuk verwerkt worden.Begeleiding gezonde leefstijl op het werk


Deze vorm van begeleiding is een investering in de gezondheid van medewerkers binnen een organisatie en de kwaliteit van het werk.  

Het is een manier om resultaatgericht te werken aan stress preventie, bewuste leefstijl, positieve werksfeer, verlaging ziekteverzuim en een betere gezondheid op het werk.

Gedurende het persoonlijke begeleidingstraject worden instrumenten zoals bedrijfsyoga, voedingsadvies en rollenspel ingezet.

De medewerker leert toegankelijke oefeningen en technieken toe te passen op de werkvloer. Men wordt zich meer bewust van zichzelf en de (lichaams)houding . De medewerker leert om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn eigen gezondheid en gedrag en investeert daarmee in zichzelf en de organisatie.